Ontbijtservice Drachten

Hier vindt u een overzicht van de beschikbare ontbijtjes die verzorgd worden door onze ontbijtservice in Drachten. Verras een ander en zorg voor de 1e glimlach van de dag!

Klassiek ontbijt
Klassiek ontbijt

Iedereen begint de dag graag goed met lekkere en verse producten. Wij hebben met zorg een heerlijk ontbijt voor u samengesteld, dat u kunt bestellen en bij u laten thuisbezorgen. Het ontbijt...

vanaf p.p.
26,33
Frans ontbijt
Frans ontbijt

Verlangt u weer terug naar die heerlijke vakantie in Frankrijk? 's Morgensvroeg in het zonnetje met uw krantje erbij lekker genieten van de rust. Dit onbijt brengt u weer helemaal terug in...

vanaf p.p.
30,83
Vegetarisch ontbijt
Vegetarisch ontbijt

Voor de vegetariër hebben wij een luxe ontbijtassortiment voor een perfecte start van de dag. Er is immers genoeg lekkers zonder dat daar vlees of vis bij hoeft te kijken. Wij hebben een heerlijk...

vanaf p.p.
26,33
Vis ontbijt
Visontbijt

Wilt u 's ochtends eens iets anders eten dan normaal? Gaat u een feestelijk dag tegemoet of wilt u iemand verrassen met een bijzonder ontbijt? Wij bieden speciaal voor de vis liefhebber een smakelijk...

vanaf p.p.
28,13
Kinderontbijt
Kinderontbijt

Speciaal voor de kleine eter in het gezelschap: het kinderontbijt. Speciaal samengesteld voor jongste onder ons...

vanaf p.p.
9,75
Luxe ontbijt
Deluxe ontbijt

Wilt u 's ochtends eens iets anders eten dan normaal? Heeft u iets te vieren of wilt u iemand verrassen met een bijzonder ontbijt? Wij kunnen u deze luxe start bieden om de dag feestelijk...

vanaf p.p.
31,39
Zakelijk ontbijt
Zakelijk ontbijt

Is er op uw werk iets te vieren en wilt u deze dag eens extra gezellig starten met een gezamenlijk ontbijt? Of heeft uw afdeling een productieve dag aan vergaderingen en workshops voor...

vanaf p.p.
19,41

Het gemak van een ontbijt laten bezorgen in Drachten

Uitgerust aan uw dag beginnen met een heerlijk vers ontbijtje waarvoor u zelf niets hoeft te doen? Klinkt dit u als muziek in de oren? Lees dan vooral verder over onze ontbijtservice, nu ook in Drachten!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en zet dan ook de toon voor het verloop en de stemming gedurende deze dag. Wilt u ook op een ontspannen manier beginnen aan de dag met een heerlijk ontbijtje vol met heerlijke ingrediënten en producten van de hoogste kwaliteit, maar moet u er niet aan denken om iedere ochtend lang in de keuken moeten staan om het ontbijt klaar te maken? Of heeft u een speciale gelegenheid op uw werk of studie waarvoor het ontbijt geregeld moet worden? Dan is de ontbijtservice van www.ontbijt.nl de oplossing!

Gemak dient de mens, dus waarom zou u niet uw ontbijt laten bezorgen? Of u nu voor uzelf een lekker ontbijtje wil bestellen, een geliefde of vriend(in) wil verrassen of u een ontbijt voor u en uw collega's/werknemers op de zaak wil regelen, wij staan voor u klaar om een heerlijk ontbijt te voorzien.

U kunt een keuze maken uit diverse soorten ontbijt en dit gemakkelijk bestellen op onze website. Wij komen uw ontbijt dan ook graag bij u bezorgen in Drachten.

Onze mogelijkheden

Als ontbijtservice in Drachten hebben wij een breed scala aan mogelijkheden en opties. Wij kunnen 7 dagen per week bij u het ontbijt komen bezorgen. Als u uw ontbijt vóór 17:00 uur heeft besteld, bezorgen wij het de volgende ochtend bij u thuis of op de zaak. Zo begint u altijd heerlijk ontspannen aan uw dag met een lekker en vers ontbijt, iedere dag van de week.

De ontbijtservice biedt een groot aantal opties en soorten ontbijt zodat u voor iedere gelegenheid een passend en vers ontbijt kunt bestellen. Zo bieden wij de volgende soorten ontbijt aan:

1. Klassiek ontbijt

2. Frans Ontbijt

3. Vegetarisch ontbijt

4. Vis ontbijt

5. Luxe ontbijt

6. Zakelijk ontbijt

Wij hebben met zorg de bovenstaande heerlijke soorten ontbijt voor u samengesteld in diverse pakketten.

Ieder pakket heeft een aantal vaste (verse) producten, daarnaast is er de mogelijkheid om ieder ontbijt te personaliseren naar uw persoonlijke voorkeuren, door bijvoorbeeld een roos, heerlijke chocolade, een flesje Cava of Champagne of een kinderontbijt toe te voegen. Zo bent u van alle gemakken voorzien en is geen ontbijt hetzelfde.

Wij bezorgen ook op feestdagen

Ook met de feestdagen staan wij graag voor u klaar met onze ontbijtservice. Wij hebben diverse opties beschikbaar voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, een Kerstontbijt, een heerlijk ontbijtje voor Vader- of Moederdag en natuurlijk een zalig Paasontbijt. 

Winkelwagen : 0 item(s) à 0,00 euro - Afrekenen