Valentijnsontbijt

Met Valentijn zetten we onze geliefde in het zonnetje en worden vaak romantische cadeautjes gegeven. Wat is er nu romantischer dan een heerlijk vers en gezond valentijnsontbijt op bed! Om uw valentijn te verrassen zijn er diverse fantastische ontbijtjes samengesteld zodat u genoeg keus heeft. Aarzel niet langer en zorg voor een onvergetelijke ochtend voor jouw Valentijn met een heerlijk ontbijt.

Meer over valentijnsontbijt
Frans ontbijt
Frans ontbijt

Verlangt u weer terug naar die heerlijke vakantie in Frankrijk? 's Morgensvroeg in het zonnetje met uw krantje erbij lekker genieten van de rust. Dit onbijt brengt u weer helemaal terug in...

vanaf p.p.
30,83
Vegetarisch ontbijt
Vegetarisch ontbijt

Voor de vegetariër hebben wij een luxe ontbijtassortiment voor een perfecte start van de dag. Er is immers genoeg lekkers zonder dat daar vlees of vis bij hoeft te kijken. Wij hebben een heerlijk...

vanaf p.p.
26,33

Een Valentijnsontbijt voor een romantische start van ‘De Dag’

Een geslaagde Valentijnsdag begint bij het valentijnsontbijt. Een romantisch ontbijt op bed met heerlijke broodjes, rozenblaadjes, verse aardbeien en misschien wel champagne. Verras uw grote liefde met een dergelijk smaakvol ontbijt als valentijnscadeau en de dag kan niet beter beginnen. Gaat u zelf aan de slag met een speciale maaltijd, haalt u dan inspiratie voor deze romantische dag uit de ontbijt recepten, welke u kunt vinden onder de speciale categorie op onze site. Warme croissantjes en versgeperste sinaasappelsap. U kunt het zo speciaal maken als u zelf wilt met het valentijnsontbijt. Bij ons vindt u genoeg ontbijtjes die geschikt zijn voor valentijn. Voor een perfect begin van deze dag. U laat valentijn toch niet zomaar voorbij gaan?!

Sfeervolle momenten creëert u met een Valentijnsontbijt!

Wilt u Valentijnsdag nog romantischer maken en samen genieten van een ontbijtje? Schakelt u dan onze ontbijtservice in. Wij zijn zeer gedreven en bijzonder gespecialiseerd in het met zorg en aandacht klaarmaken van ontbijtjes. En of het hier nu gaat om het sfeervolle valentijn ontbijt, geboorte ontbijt, een ontbijtje voor de bruiloft of een Moederdag ontbijt, alle maaltijden bieden de beste ingrediënten en heerlijke verse lekkernijen. U kunt aan alle ontbijtjes een fles champagne en een fles cava als accessoire toevoegen om het helemaal compleet te maken. Wilt u uw valentijn dit jaar op een bijzondere manier verwennen? Kiest u dan voor een van onze ontbijtjes!

Winkelwagen : 0 item(s) à 0,00 euro - Afrekenen