Verjaardagsontbijt

Hoe kan je verjaardag nou beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt?! En ook nog eens waar je zelf helemaal niets aan hoeft te doen! Verras je vriend(in), partner, oma, collega of wie dan ook.

Scroll voor meer informatie verder naar ontbijten, of bestel 1 van de onderstaande ontbijten.

Klassiek ontbijt
Klassiek ontbijt

Iedereen begint de dag graag goed met lekkere en verse producten. Wij hebben met zorg een heerlijk ontbijt voor u samengesteld, dat u kunt bestellen en bij u laten thuisbezorgen. Het ontbijt...

vanaf p.p.
26,33
Frans ontbijt
Frans ontbijt

Verlangt u weer terug naar die heerlijke vakantie in Frankrijk? 's Morgensvroeg in het zonnetje met uw krantje erbij lekker genieten van de rust. Dit onbijt brengt u weer helemaal terug in...

vanaf p.p.
30,83
Vegetarisch ontbijt
Vegetarisch ontbijt

Voor de vegetariër hebben wij een luxe ontbijtassortiment voor een perfecte start van de dag. Er is immers genoeg lekkers zonder dat daar vlees of vis bij hoeft te kijken. Wij hebben een heerlijk...

vanaf p.p.
26,33
Vis ontbijt
Visontbijt

Wilt u 's ochtends eens iets anders eten dan normaal? Gaat u een feestelijk dag tegemoet of wilt u iemand verrassen met een bijzonder ontbijt? Wij bieden speciaal voor de vis liefhebber een smakelijk...

vanaf p.p.
28,13
Kinderontbijt
Kinderontbijt

Speciaal voor de kleine eter in het gezelschap: het kinderontbijt. Speciaal samengesteld voor jongste onder ons...

vanaf p.p.
9,75
Luxe ontbijt
Deluxe ontbijt

Wilt u 's ochtends eens iets anders eten dan normaal? Heeft u iets te vieren of wilt u iemand verrassen met een bijzonder ontbijt? Wij kunnen u deze luxe start bieden om de dag feestelijk...

vanaf p.p.
31,39
Zakelijk ontbijt
Zakelijk ontbijt

Is er op uw werk iets te vieren en wilt u deze dag eens extra gezellig starten met een gezamenlijk ontbijt? Of heeft uw afdeling een productieve dag aan vergaderingen en workshops voor...

vanaf p.p.
19,41

“Er is er een jarig, hoera! Hoera!”

Dat is misschien niet echt waar een jarige ’s ochtends bij het wakker worden op zit te wachten. De jarige rekt zich waarschijnlijk liever nog eens uit en zal de dag net als anders willen gaan beginnen, douchen, ontbijten en misschien zelfs gaan werken.

Dat is nou net wat de jarige niet zal gaan lukken. Er staat namelijk een verrassing voor de jarige klaar. De tafel is al feestelijk gedekt met een heerlijk ontbijt. De jarige zal sowieso zeer verrast zijn, want de producten op tafel komen niet uit eigen keuken. 

Verjaardagsontbijt bestellen

Dat klopt, het ontbijt is namelijk besteld bij ontbijt.nl. Op deze site is een verjaardagsontbijt bestellen heel eenvoudig. Alle ontbijtjes zijn met zorg samengesteld met heerlijke ingrediënten en uitsluitend A-merken.

Wij hebben een ruime keuze aan verschillende soorten ontbijtjes.

  • Zo zit u altijd safe met het klassiek ontbijt, goed voor elke jarige.
  • Speciaal voor de jarige die iets met Frankrijk heeft bestelt u natuurlijk een Frans ontbijt met een aantal heerlijke Franse kaasjes.
  • En is de jarige een visliefhebber? U raadt het al, met een visontbijt zal hij of zij de verjaardag op bijzondere wijze starten.
  • Voor de luxe paarden onder de jarigen, die ook nog eens over een flinke eetlust beschikken, is er het luxe ontbijt, waar ook vis bij inbegrepen is.
  • Uiteraard is er ook met de vegetariërs rekening gehouden. Die kunnen zich met het vegetarisch ontbijt tegoed doen aan een uitgebreid assortiment van Hollandse kazen.

Voor de werkende jarige die nooit thuis ontbijt, kunt u een van bovenstaande ontbijtjes natuurlijk ook op de zaak laten bezorgen. En werkt de jarige in een klein team? Bestel een zakelijk ontbijt vanaf vijf personen voor alle watertandende collega’s. De jarige zal bij zijn collega’s niet meer stuk kunnen.

Tip! Licht de collega’s van tevoren wel even in .. 😉

Echt een (anonieme) verrassing

Voor het geval u de jarige echt wilt verrassen, laat u deze natuurlijk in het ongewisse over wie de gulle gever van het verjaardagsontbijt is. Bij ons kunt u een ontbijt anoniem bestellen.

Heerlijke extra’s bij het ontbijt

Zo kunt u aan elk ontbijt nog extra items voor de jarige toevoegen. Wat denkt u van chocolade? Kies uit een doos Celebrations, Merci of een overheerlijke reep Toni Chocolonely. Het wordt helemaal een feestje met een lekker fles bubbels zoals een luxe champagne of een luxe cava. U vindt deze extra opties onder aan elke ontbijtrubriek. 

Voor 17.00 het verjaardagsontbijt besteld, is morgen aan huis bezorgd

Het verjaardagsontbijt laten bezorgen is heel eenvoudig. Wanneer u voor 17:00 uur bestelt, wordt het ontbijt de volgende dag op het door u gewenste tijdstip en op elk adres in Nederland bezorgd.

Neem voor alle mogelijkheden eens een kijkje bij alle ontbijten.

Wij wensen u en de jarige smakelijk eten en een goede start van de dag! 

Winkelwagen : 0 item(s) à 0,00 euro - Afrekenen