Maak Vaderdag bijzonder met een Vaderdag ontbijt

Maak Vaderdag bijzonder met een Vaderdag ontbijt

Vaderdag biedt de uitgelezen kans om de belangrijke mannen in ons leven te laten zien hoeveel we om hen geven. Wat is een mooiere start van deze dag dan met een verrukkelijk ontbijt? Een Vaderdag ontbijt is meer dan een maaltijd; het is een gebaar van liefde, een uitdrukking van waardering en zorgt voor een perfect begin van zijn dag. Of u nu kiest voor een bescheiden ontbijt op bed of een wat uitgebreidere brunch, het belangrijkste is dat het met liefde bereid wordt.

Het belang van een Vaderdag ontbijt

Een ontbijt op Vaderdag toont aan dat u tijd en moeite heeft besteed aan iets dat speciaal voor hem is. Het hoeft niet ingewikkeld of culinair hoogstaand te zijn, juist de eenvoud en de gedachte erachter maken het waardevol. Een zelfgemaakt ontbijt of een met zorg samengestelde ontbijtmand kan werkelijk het verschil maken en zorgt voor een mooie start van deze bijzondere dag.

Ideeën om je vader te verrassen met een Vaderdag ontbijt

Er zijn allerlei manieren waarop u het ontbijt net dat beetje extra kunt geven. Hieronder vind u een paar ideeën:

  • Maak het persoonlijk: Bedenk wat zijn favoriete ontbijtgerechten zijn en geef daar uw eigen draai aan. Of dat nu een luxe versie van bacon and eggs is of zijn geliefde pannenkoeken met een speciale topping, het gaat erom dat u laat zien dat u aan hem gedacht heeft.

  • Kies voor een thema: Heeft uw vader een passie of hobby, zoals een bepaalde sport of misschien een filmgenre? Baseer het ontbijt dan op dat thema. Het zit 'm in de details.

  • Bestel een ontbijt: Overweegt u compleet zorgeloos de dag te beginnen, dan kunt u ook een Vaderdag ontbijt bestellen. Dit zorgt voor een gegarandeerd succesvolle en heerlijke start van Vaderdag.

Tips voor een geslaagd Vaderdag ontbijt

  • Plan vooraf: Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u alles in huis heeft en voorkomt last-minute stress.

  • Een persoonlijke noot: Voeg een kaartje toe met een persoonlijke tekst waarom hij de beste vader is. Deze kleine gebaren raken het hart.

  • Betrek het gezin: Maak het klaarmaken van het ontbijt een gezinsactiviteit. Samen koken en het voorbereiden zorgen voor plezier en een gevoel van samenhorigheid.

Een zorgvuldig gekozen of bereid Vaderdag ontbijt kan echt een verschil maken en zal zeker gewaardeerd worden. Of u nu zelf aan de slag gaat of besluit te bestellen, het gaat om de liefdevolle inzet. Fijne Vaderdag!


Nieuwsoverzicht

Maak Vaderdag bijzonder met een Vaderdag ontbijt
Vaderdag biedt de uitgelezen kans om de belangrijke mannen in ons leven te laten zien hoeveel we om hen geven. Wat is een mooiere start van deze dag dan met een verrukkelijk ontbijt? Een Vaderdag ontbijt is meer dan een maaltijd; het is een gebaar van liefde, een uitdrukking van waardering en zorgt voor een perfect begin van zijn dag. Of u nu kiest voor een bescheiden ontbijt op bed of een wat uitgebreidere brunch, het belangrijkste is dat het met liefde bereid wordt.
Belangrijke weetjes over ontbijten
Ontbijten is een belangrijk deel van onze dagelijkse routine. Wil je weten wat belangrijke weetjes zijn rondom ontbijten? Wij leggen je het uit in deze blog.
Ontbijt waar je energie van krijgt
Weten van welke voedingsmiddelen je veel energie krijgt? In deze blog leggen wij uit welke voedingsmiddel veel energie geven als ontbijt.
Kies eens uit deze 5 gezonde ontbijtjes van nu!
Heb je in deze tijd dagelijks meer tijd over? Kies er dan eens voor om een lekker ontbijtje te maken. Wij geven je graag inspiratie in verschillende verantwoorde ontbijt ideeën. Het is nu de tijd voor experimenteren.
Ontbijten: hoe belangrijk is dat eigenlijk?
Je bent vast benieuwd waarom ontbijten zo belangrijk voor je lichaam is. Daar hebben wij dan ook een antwoord op!
Dit wist jij nog niet over vezels!
Zoals je misschien wel weet zijn vezels belangrijk voor je lichaam, met name voor je buik. Deze vezels zitten veel in volkoren graanproducten als brood, roggebrood of havermout. Dit zijn nou net producten die je ‘s ochtends tijdens je ontbijt nuttigt, dit is ook waarom je ontbijt belangrijk is. Maar waarom is dit zo en wat doen deze vezels met je lichaam? Met onderstaande weetjes zul jij nog meer bewust zijn van jouw ontbijt.
Hoe ziet kerstontbijt eruit in andere landen?
Het lekkerste ontbijt van het jaar Nu sinterklaas het land uit is staat meteen het kerstseizoen weer voor de deur. Voor de een kan het niet snel genoeg voorbij zijn terwijl heel veel mensen met volle teugen genieten van de versieringen, muziek, cadeautjes en alles wat bij kerst komt kijken. 
4 Ontbijt ingrediënten voor afvallen
Als je wilt afvallen moet je 1 ding niet vergeten. En dat is ontbijten. Ontbijten is de belangrijkste maaltijd van de dag. En voor afvallen is het ook heel efficiënt omdat je trek voor de latere dag elimineert. Maar je moet natuurlijk wel weten wat je eet. Dus hebben we hier 4 ingrediënten die perfect zijn voor in de ochtend. 
Een kijkje op ontbijten bezorging in de vorige eeuw
Vroeger werden er nog geen geheel verzorgde ontbijtjes aan de deur bezorgd. Maar werd dit gedaan door aparte ‘’leveranciers’’ van verschillende producten. Denk aan de supermarkt-wagens, de bakker en de melkboer. In deze blog nemen we je mee in wat en hoe er in de vorige eeuw allemaal werd bezorgd in de Nederlandse buurten.
3 redenen waarom ontbijten s'ochtends de beste start is van de dag
De ochtend kan ontzettend druk zijn. Kinderen uit bed, lunches maken, kinderen naar school en dan moet je zelf al weer naar je werk. Op drukke ochtenden is de kans dat jij je ontbijtje laat zitten best groot.En als je dan toch iets eet, doe je dit even snel en dan neem je slechts iets kleins.
Ontbijten vóór het sporten
Op een vrije dag is het altijd lekker om in de ochtend te gaan sporten. Maar hoe je dit moet doen met je ontbijt is een veelgestelde vraag. Zo nu en dan hoor je wel eens dat mensen het fijner vinden om niet te eten als ze in de ochtend sporten. Dit is niet altijd een even goed plan. 
Ontbijten in de tijd van de Romeinen
Rond 753 voor Christus bestond het Romeinse rijk, en net als ons, aten de Romeinen elke dag 3 keer om een vaste tijd. Wist je trouwens dat de Romeinen aten met de handen? Tot op vandaag de dag doen mensen dit in Noord-Afrika en het Midden-Oosten nog steeds!
Hoe ontbijt men in andere landen?
De Nederlander gaat voor een lekkere boterham met kaas als ontbijt. Tenminste dat denken ze in het buitenland. Voor hun is het abnormaal dat wij dat eten bij het ontbijt, maar wij vinden hun eten weer heel gek. Wat eten ze eigenlijk in andere delen van de wereld als ontbijt?  
Ontbijt op bed
Geniet van de luxe van ontbijt op bed zonder jouw keuken vies te maken. Ontbijt.nl biedt unieke ontbijten aan, zowel voor privé als zakelijk gebruik. Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Bestel dan eenvoudig een luxe ontbijt online. 
Ontbijten met wit bruin of volkoren brood?
Iedereen herkent dit vast wel, in uw jonge jaren moest u van uw ouders altijd bruin brood eten bij het ontbijt omdat dit gezond is. De reactie van kinderen was en is (nog steeds) dan vaak: “.. Maar wit brood is gewoon lekkerder, waarom mag ik geen wit brood?”.
Hoe ontbijt ik gezond?
Voordat je weet hoe je gezond moet ontbijten moet je eerst weten welke voedingswaarden je nodig hebt voor dit gezonde ontbijt. Wat je ook moet weten is dat het per persoon verschilt wat genoeg eten is voor een gezond begin van de dag. De basis voor een goede start bestaat uit de goede vetten, vitamine A, D & E, proteïne en vezels.
"Feiten en fabels over ontbijt"
Hoe goed we ook ons best doen om gezond te eten. Het blijft moeilijk omdat het niet duidelijk is wat nou wel gezond is en wat nou niet. Vooral over ontbijten gaan veel fabels en feiten rond,  maar wat is nou waar en wat kun je beter niet geloven?
Kans maken op een gratis Kerstontbijt voor 2 personen?
Nieuwe actie van Ontbijt.nl: Win een Kerstontbijt Deluxe voor 2 personen! Zo doe je mee:- Like onze Facebookpagina.- Deel het bericht op Facebook (openbaar, zodat wij het kunnen zien).
Win een Sinterklaas ontbijt voor 2 personen!
Speciaal voor Sinterklaas biedt Ontbijt.nl het Sinterklaas ontbijt aan. Ook geven wij het Sinterklaas ontbijt voor 2 personen weg! Zo maak je kans:
Win een Luxe ontbijt voor 2 personen!
Nieuwe actie van Ontbijt.nl: win een Luxe Ontbijt voor 2 personen! Zo doe je mee:- Like onze Facebookpagina - Deel dit bericht
Win een Frans Ontbijt voor 2 personen!
Win een Frans Ontbijt voor 2 personen! Zo doe je mee:- Like onze Facebookpagina.- Like en deel het bericht op Facebook (openbaar zodat wij het kunnen zien).
Win een Hollands Vaderdag Ontbijt (2x)
Win een Hollands Vaderdag Ontbijt! (2x) Zo doe je mee:- Like onze Facebookpagina.- Like en deel dit bericht op Facebook (openbaar zodat wij het kunnen zien).
Korting op het Moederdagontbijt!
Aanstaande zondag is het alweer moederdag. In deze laatste dagen voor Moederdag ontvangt u van Ontbijt.nl 5% korting op het Moederdag ontbijt.
Win een Moederdag ontbijt! (2x)
Zo doe je mee: - Like onze Facebookpagina.- Like en deel het bericht op Facebook (openbaar zodat wij het kunnen zien). Op 10 mei om 15:00 uur maken wij via Facebook de winnaars bekend. 
Korting op het Paasontbijt en de Paasbrunch!
Dit weekend is het Pasen! In deze laatste paar dagen voor Pasen ontvangt u van Ontbijt.nl 5% korting op het Paasontbijt Deluxe en de Paasbrunch Deluxe! Gebruik hiervoor de kortingscode 'Pasen2017' bij uw bestelling.
Win een Paasontbijt Deluxe voor 2 personen!
Op onze kosten een geliefde verrassen met een Paasontbijt? Zo doe je mee:
Begin Pasen goed met het Paasontbijt Deluxe
Pasen staat alweer bijna voor de deur. En wat is nou leuker om Pasen te beginnen met een heerlijke Paasontbijt? Het speciale Paasontbijt Deluxe van Ontbijt.nl is zowel op 1e paasdag als 2e paasdag te bestellen. 
Bestel ook uw Paasbrunch bij Ontbijt.nl!
Dit jaar is het ook mogelijk om uw Paasbrunch bij Ontbijt.nl te bestellen. De Paasbrunch Deluxe is te bestellen tot 13:30 en bestaat uit de volgende verse producten:
Bestel het Valentijn ontbijt Deluxe met korting!
14 februari is het alweer Valentijn. Nog niets geregeld voor een geliefde? In deze laatste paar dagen voor Valentijn ontvangt u... 
Verras je geliefde met het speciale Valentijn Ontbijt Deluxe
Je Valentijn op een unieke manier verrassen? Dat kan met het Valentijn ontbijt Deluxe. Een romantische ochtend starten met heerlijke en verse producten! Het Valentijn ontbijt Deluxe...
Bestel het Kerstontbijt Deluxe met korting
Kerst staat alweer bijna voor de deur. In deze laatste week voor Kerst krijgt u van Ontbijt.nl 5% korting op het Kerstontbijt Deluxe. Verras een geliefde en bestel het Kerstontbijt Deluxe met korting eenvoudig op onze website.
Bestel het Kerstontbijt Deluxe!
Met Kerst een heerlijk vers ontbijt geserveerd krijgen is natuurlijk een geweldige verrassing. Met het speciale Kerstontbijt Deluxe zorgt u voor een fantastische start van de Kerstdagen. Het Kerstontbijt Deluxe bestaat uit de volgende verse producten: 
19 november: Internationale Dag van de Man!
Vrouwen hebben een eigen Dag, dus mannen ook! Aanstaande zaterdag 19 november is het de Internationale Dag van de Man. De ideale dag om uw man, vriend of vader in het zonnetje te zetten. Een manier om dat te doen is het geven van een volledig vers ontbijt waar u zelf niets voor hoeft te doen. Wij bieden verschillende soorten ontbijtjes aan die bezorgd worden op locatie. 
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in de regio Doetinchem!
Met veel plezier verwelkomen wij een nieuwe, betrouwbare cateraar die met Ontbijt.nl gaat samenwerken. Vanaf nu is het ook mogelijk om in de regio Doetinchem een vers ontbijt te laten bezorgen. Verras een ander en bestel eenvoudig een vers ontbijt op onze website!
Ontbijt als een koning met het luxe ontbijt!
Wat is er lekkerder dan na een heerlijke nachtrust de dag te beginnen met een luxe broodje belegd met hollandse kaas, een kopje koffie of thee en vers fruit? En dan ook nog een ontbijt wat u zelf niet hoeft te bereiden! 
Ontbijt.nl bezorgt ook in de regio Utrecht!
Met veel plezier verwelkomen wij een nieuwe, betrouwbare cateraar die met Ontbijt.nl gaat samenwerken. Vanaf nu is het ook mogelijk om in de regio Utrecht een vers ontbijt te laten bezorgen. Verras een ander en bestel eenvoudig een vers ontbijt op onze website!
Het Franse Ontbijt: Een lekker ontbijt om de dag goed te beginnen
Houdt u ook van een lekker en stevig ontbijt zoals men ze in Frankrijk verzorgt? Dankzij Ontbijtservice Nederland kan u de Franse sfeer ten top beleven met een lekker ontbijt zodat u er weer stevig tegenaan kan. 
Bestel nu ook bijproducten bij uw ontbijt!
Vanaf nu heeft u ook de mogelijkheid om bijproducten te bestellen bij uw ontbijt. U heeft de keuze uit de volgende bijproducten:- Bonbiance Chocolade Love- Bonbiance Chocolade Gefeliciteerd - Bonbiance Chocolade Bedankt- Tony Chocolony- Rode roos- Merci- Celebrations - Zuivelhoeve Yoghurt Aardbei  Deze bijproducten komt u vanzelf tegen in het bestellingsproces. 
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in de regio Nijmegen/Arnhem
Met veel plezier verwelkomen wij een nieuwe, betrouwbare cateraar die met Ontbijt.nl gaat samenwerken. U kan vanaf dit weekend nu ook in de regio Nijmegen/Arnhem een vers ontbijt laten bezorgen. Verras een ander en bestel eenvoudig een vers ontbijt op onze website. 
Een succesvolle dag begint met een goed ontbijt
Ontbijten is belangrijk De vakantie is voorbij en Nederland is weer aan het werk. Hoe kunt u de dag nu beter starten dan met een lekker en gezond ontbijt? Ontbijten is belangrijk om uw lichaam wakker te laten worden en om te concentreren op de taken van de dag. Zo kunt u de waardevolle uren van de ochtend optimaal besteden. 
10 redenen waarom goed ontbijten belangrijk is
1. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Je hebt een nacht geslapen en de afgelopen 8-10 uur niets meer gegeten en gedronken. Je lichaam heeft nu energie en voedingsstoffen nodig om aan de dag te beginnen. Niet voor niets wordt vaak gezegd: Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar. 2. Door te ontbijten komt je lichaam alvast op gang en zal het voeding van de rest van de dag beter kunnen verwerken.
Actie: win een 2-persoons ontbijt
Vrijdag 5 augustus gaan de olympische spelen in Rio de Janeiro van start. Voor onze topsporters is goed ontbijten van groot belang. Het is tenslotte de belangrijkste maaltijd van de dag. Deze keer komt Ontbijt.nl met een speciale olympische actie: Voorspel het aantal gouden, zilveren en bronzen medailles dat Nederland gaat halen deze Olympische Spelen. Degene die dit goed heeft of er het dichtst bij zit, wint een ontbijt voor 2 personen! Plaats je voorspelling uiterlijk voor vrijdag 5 augustus om 14:00 uur in de reacties. Bijvoorbeeld: - 5x goud- 8x silver- 9x brons Na de Olympische Spelen maken wij de winnaar bekend. Veel succes!
Begin de morgen omringd met liefdevolle zorgen!
Goed begonnen is half gewonnen. Dat geldt ook voor het belangrijkste begin van uw dag: een heerlijk ontbijt. Uw lichaam heeft energie nodig om de dag goed te starten. In de vakantieperiode kan u meer tijd voor uw gezin nemen en samen met de kinderen genieten van een uitgebreid ontbijt. Ontbijtservice Nederland heeft de kennis en service in huis om van elk ontbijt een heus feest te maken.
De smakelijke aanvang van de dag: het visontbijt.
Er is geen onderwerp zoveel besproken als eten. En de 'belangrijkste maaltijd van de dag' is werkelijk in elk land verbonden aan tradities. Zo ook in dit land. Voor ons geen stukje meloen met tortilla of een vleesgebakje. Het Nederlandse ontbijt bestaat traditioneel uit een lichte broodmaaltijd met beleg. Koffie of sap op tafel en soms yoghurt of een ei erbij. Maar wat te denken van een visontbijt? Het klinkt bijzonder, maar dit ontbijt is niet enkel ontzettend gezond, het is ook nog zeer smakelijk. De voornaamste ontbijtservice van Nederland biedt deze mogelijkheid aan.
Verras je vader met een Hollands Ontbijt op bed
19 Juni, de dag dat iedereen zijn of haar dankbaarheid kan tonen aan het hebben van een vader in hun leven. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze dankbaarheid te tonen. Ontbijt.nl biedt een mogelijkheid waar vaders gegarandeerd blij van worden: het Hollands Vaderdag ontbijt!
Internationale dag van het kind
Op woensdag 1 juni 2016 is het weer zover. Dan vieren wij de internationale dag van het kind. Kinderen in Nederland behoren tot de gelukkigste ter wereld. Dit is heel fijn en een geruststelling voor Nederlandse ouders die zich toch geregeld afvragen of ze het wel goed doen. Afgezien van enkele nare uitzonderingen zijn kinderen in Nederland veilig en hebben ze een dak boven hun hoofd. Ook kunnen ze naar school en hoeven ze niet te werken voor het gezinsinkomen. Ze hebben toegang tot voldoende en goed voedsel en kunnen zich goed kleden. Veel gemeenten zorgen er verder voor dat zelfs de armste kinderen op een sport of een andere hobby kunnen. Alle reden dus voor een feest.
Internationale dag van het gezin
Op 15 mei is het weer zo ver. Op 15 mei wordt sinds 1993 de Internationale Dag van het Gezin gehouden. De initiatiefnemer van de Internationale Dag van het Gezin is de Verenigde Naties en moet het belang welke de internationale gemeenschap aan families hecht uitdragen. De Internationale Dag van het Gezin biedt dan ook gelegenheid en kans om het bewustzijn te onderstrepen, of creëren, voor alles wat betrekking heeft op het gezin.
Verras mama met een Moederdag ontbijt op bed
Die ene dag in het jaar, waarop iedereen zijn of haar moeder extra in het zonnetje zet. Waarop iedereen laat blijken hoe dankbaar ze zijn voor het hebben van een moeder in hun leven. Iedereen wil zijn of haar moeder op een speciale en unieke manier verrassen. Sommige geven een bloemetje, sommige bonbons, en sommige houden het bij het geven van heel veel liefde. Het moederdagontbijt Speciaal voor Moederdag heeft ontbijt.nl het Moederdag ontbijt  in het leven geroepen. Dit heerlijke ontbijt is samengesteld uit de meest verse ingrediënten. Daarbij zit er ook een kleine verrassing bij voor de liefste moeders. Nu kan je jouw moeder verrassen met een mooi bloemetje of chocola, maar is dat wel zo uniek en origineel? Is het niet een beetje standaard geworden. Hoe leuk is het dan om in plaats van een bloemetje een compleet verzorgd ontbijt bij je moeder af te laten leveren. Ze zal gegarandeerd verrast zijn. Speciaal voor deze mooie feestdag verloot ontbijt.nl twee Moederdagontbijtjes. Wil jij hier kans op maken kijk dan op onze facebook pagina hoe dat kan. 
Koningsdag
Het is weer bijna koningsdag. Een dag voor gezelligheid en plezier. Het hele land in een feeststemming. Overal worden markten georganiseerd, er worden optredens gegeven en nog veel meer evenementen. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Die krijgen zelfs wat extras. Koningsspelen Voor de kinderen worden ieder jaar de koningsspelen georganiseerd. Dit is voor de kinderen een hele sportieve dag. Maar niemand kan sportief zijn zonder een stevig ontbijt. Daarom beginnen alle kinderen 's ochtends met een koningsontbijt. Na het ontbijt gaan de kinderen de hele dag in de weer met sportieve activiteiten. En de ouders dan? Helaas voor de ouders zijn de koningsspelen alleen voor de kinderen, maar wij vinden dat de ouders niet achter mogen blijven. Dus mocht jij je kinderen op school afmoeten zetten voor de koningsspelen en wil je jezelf wel een verwennen dan kan je altijd een lekker ontbijtje voor jezelf bestellen. Of ken jij iemand die een speciale verrassing verdiend, verras diegene dan met een heerlijk klassiek ontbijt op bed. 
Secretaressedag
Op 21 april 2016 is het Nationale Secretaressedag. Op deze dag is het de bedoeling dat de secretaresse in het zonnetje te zetten en stil te staan bij de toegevoegde waarde van de secretaresse voor de organisatie. Hoe kun je je secretaresse beter bedanken voor zijn/haar bijdrage aan de organisatie, dan met een heerlijk verrasssings ontbijt. Verwen je secretaresse met een heerlijk klassiek of luxe ontbijt op bed. 
Eat healty, beat diabetes
7 april is het Wereldgezondheidsdag. Deze dag staat in het teken van het bespreekbaar maken van ziektes en problemen die veroorzaakt zijn door ontbreken van onderwijs, door armoede of door een ondoelmatig gezondheidsbeleid en –zorg.
Het paasontbijt is in Nederland een echte traditie
Het paasontbijt is in Nederland een echte traditie. Je wordt raar aangekeken als je zegt dat je niet aan een paasontbijt doet. Natuurlijk viert iedereen Pasen op zijn eigen manier. Daardoor zit er ook veel variatie in de ontbijtjes die op tafel komen te staan. Maar waar bestaan ze dan zoal uit. Het paasontbijt van Ontbijtservice Nederland bestond dit jaar uit heerlijk afgebakken broodjes, een Paasstolletje, een gekookt ei, eiersalade en Chocolade paaseitjes. Een heerlijke start van de eerste of tweede paasdag. Deze opbouw zie natuurlijk niet op iedere tafel terug. Sommige ontbijtjes zullen veel uitgebreider zijn en andere weer compacter. Uiteindelijk doet de grote en de inhoud van het ontbijtje er niet heel veel toe. Het belangrijkste is dat je samen met je familie of vrienden een bij een bent en dat je er een gezellige ochtend van hebt gemaakt. Dus wij hopen dat iedereen heeft genoten van de paasdagen en al uitkijkt naar volgend jaar. Wie weet vier je volgend jaar Pasen samen met Ontbijtservice Nederland en laat je een heerlijk paasontbijt thuisbezorgen.  
Bestel nu ook je ontbijt in Utrecht
Ontbijtservice Nederland bezorgt nu ook in de stad en de omgeving van Utrecht. Sinds maandag 7 maart is Ontbijtservice Utrecht geboren. Woont u in of nabij Utrecht dan nodigen wij u graag uit om een keer te ervaren hoe het is om een compleet verzorgt ontbijt thuisbezorgd te krijgen. Dus woont u in Utrecht, Nieuwegein, Houten, enz. en wilt u iemand of uzelf verrassen met een heerlijk ontbijtje? Kijk dan eens wat Ontbijtservice Utrecht u te bieden heeft.
Op onze kosten je geliefde verrassen met een Valentijnsontbijt op bed?
Op onze kosten je geliefde verrassen met een Valentijnsontbijt op bed? Je maakt kans op een tweepersoons Valentijns ontbijt Deluxe als je meedoet met onze Facebook actie. Zo doe je mee: - Like onze Facebook pagina.- Like en deel dit bericht (openbaar zodat wij het kunnen zien).- Tag je geliefde onder dit facebook bericht die volgens jou een Valentijnsontbijt op bed verdient. Op 12 februari om 12:00 uur maken wij via de Facebook pagina de winnaar bekend. De winnaar ontvangt een tweepersoons Valentijn ontbijt Deluxe bezorgd op Valentijnsdag. Als klap op de vuurpijl doen wij er nog een leuk flesje champagne bij!
 Secretaressedag 16 april 2015
Binnenkort is het weer Secretaressedag. Hoe kunt u uw waardering voor uw secretaresse nu beter uiten door haar dag te laten beginnen met een ontbijt thuisbezorgd!  Naast het verrassende ontbijt voor uw secretaresse kunt u hier bijvoorbeeld ook een heerlijk doosje bonbons, cava of zijden roos aan toevoegen. Klik en bestel snel voor uw Secretaresse!
 Ontbijt.nl bezorgt nu ook op Texel!!!
Gaat u een lekker weekend naar Texel, of heeft u er vrienden of familie zitten? Goed nieuws!! Uw Valentijnsontbijt kan nu ook op Texel bezorgt worden!! Uiteraard kunt u  of de ontvangers van uw verrassing ook van alle andere ontbijtsoorten genieten, of het nu gaat om Klassiek, luxe, vegetarisch, het is allemaal mogelijk. 
 Kerstontbijt deluxe
Bestel nog tot dinsdag 23 december 2014 17:00 een (verrassings-)kerstontbijt!      *I.v.m. de kerstdrukte is het niet op alle postcodes mogelijk een kerstontbijt te laten bezorgen*
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in Utrecht
Met veel plezier verwelkomen wij wederom een nieuwe cateraar die met Ontbijt.nl gaat samenwerken. U kunt nu ook in Utrecht, Nieuwegein, Culemborg en omstreken uw ontbijt laten bezorgen. Verras een vriend of vriendin en bestel snel en eenvoudig. Maak nu ook kennins met de ontbijtservice in Utrecht.
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in Amsterdam
Met veel plezier verwelkomen wij wederom een nieuwe cateraar die met Ontbijt.nl gaat samenwerken. U kunt nu ook in Amsterdam en omstreken uw ontbijt laten bezorgen. Verras een vriend of vriendin en bestel snel en eenvoudig. Maak nu ook kennins met de ontbijtservice in Amsterdam.
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in Den Haag en Rotterdam
Met veel plezier verwelkomen wij twee nieuwe cateraars die met Ontbijt.nl gaan samenwerken. U kunt nu ook in Den Haag en omstreken en Rotterdam en omgeving uw ontbijt laten bezorgen. Wacht niet langer en probeer het nu zelf. Een uniek cadeau of een smakelijke verrassing!
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in Den Bosch en Nijmegen
Woont u in de omgeving van Den Bosch of Nijmegen? Of heeft u familie in deze regio wonen? Dan is er goed nieuws! Ontbijtservice Ontbijt.nl verzorgd nu de ontbijtjes in deze nieuwe regio. Kies uit diverse heerlijke ontbijtjes en voeg eventueel een heerlijke fles champagne toe.
Ontbijt.nl bezorgt nu ook in Breda, Tilburg en Eindhoven
Het is nu ook mogelijk om een heerlijk vers ontbijtje te bestellen in de regio Breda, Tilburg, Eindhoven en omstreken. Binnenkort zullen er nog maar regio's volgen, dus houd onze website in de gaten voor alle updates. Voor het volledige bezorggebied van Ontbijt.nl kunt u hier klikken.
Ontbijt.nl lanceert zeer binnenkort nieuw platform
Het nieuwste ontbijt platform van Nederland zal zeer binnenkort van start gaan. We bezorgen in vrijwel heel Nederland ontbijtjes! U heeft keuze uit meerdere ontbijtjes. Wacht niet langer en verras uw vriend of vriendin met een heerlijk ontbijtje op bed.
Winkelwagen : 0 item(s) à 0,00 euro - Afrekenen